• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Victor Risager

Klar til at betale 60 mio. for Albert Grønbæk

Foto: Getty Images

Albert Grønbæk tiltrækker sig interesse fra flere store ligaer, men den mest konkrete interesse kommer fra MLS-klub, lyder det.

Af Victor Risager

Albert Grønbæk har været en stjerne for Bodø/Glimt i Norge i 2023, og hans tid i Skandinavien lakker efter alt at dømme mod enden. 

I løbet af de seneste måneder har der været vedvarende rygter om, at offensivspilleren kan skifte denne vinter, og nu skriver Nettavisen, at der er konkret interesse fra amerikanske Charlotte FC. 

Charlotte FC skal være klar til at betale i omegnen af otte millioner euro - svarende til 60 millioner danske kroner - for at lokke Albert Grønbæk over Atlanten. Spørgsmålet er dog, om Grønbæk selv finder et skifte til USA tillokkende.

Der er nemlig også interesse fra andre og større ligaer. 

Ifølge Nettavisen er Lille fra Ligue 1, Galatasaray fra den tyrkiske liga og danskerglade Leicester fra Championship også interesseret i danskeren. Derudover har Napoli også været nævnt som en bejler. 

Albert Grønbæk, 22 år, har en fortid i AGF og har i denne sæson scoret 16 mål og lagt op til otte i 42 kampe for Bodø/Glimt.