Video : Tipsbladet
Generelle

Lang næse til storklub: Vil beholde dansk bomber

Den danske angriber har nydt stor succes efter skiftet væk fra FC København, hvorfor hans østrigske klub ikke ser nogen grund til at sælge ham trods interesse flere steder fra.

Rasmus Højlund har fået sit store gennembrud efter han forlod Danmark og FC København.

Tilbage i januar solgte de senere danske mestre den unge angriber til Sturm Graz, og siden har han ikke set sig tilbage. I løbet af foråret blev det til seks scoringer, og i den nye sæson er han fortsat med at hamre boldene i kassen.

I weekenden scorede han begge mål i 2-1-sejren over RB Salzburg, mens han i alt har noteret sig for fem scoringer i sæsonens første tre kampe. Klubbens cheftræner Christian Ilzer er næsten overrumplet over bomberens evner.

- Det er med enorm overbevisning, at han gør det til 2-0. Det udmærker ham også. Han bringer en naturlighed på banen, som jeg sjældent har set fra så ung en spiller, siger han efter kampen ifølge Kronen Zeitung.

Rasmus Højlunds præstationer har også fanget opmærksomheden hos andre end sin cheftræner, hvor særligt Club Brugge og Troyes skulle være interesserede i den danske angriber.

Men er det op til klubbens sportsdirektør Andreas Schicker at bestemme, så bliver danskeren i Sturm Graz lidt endnu, det fortæller han, da han bliver forholdt spekulationerne omkring den danske bombers fremtid.

- Rasmus har fortsat en kontrakt frem til 2026. Han har den perfekte platform her hos os, og vi kan gøre ham endnu bedre, siger han ifølge Kronen Zeitung.

Rasmus Højlund har også på det seneste fortalt til østrigske medier, at han fortsat ser sig selv blive i Sturm Graz, men kommer det rette tilbud, så kan det som bekendt blive svært at sige nej.

Den danske angriber drømmer om at spille i Premier League eller Bundesligaen, og sker det en dag, så kan Sturm Graz overveje at kigge efter en ny Højlund

Sommerens 20 største transfers i fodbold - klik her og se mere.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.