• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Kenneth Jensen

Målmaskinen Djiby Fall trækker overskrifter i USA

Målmaskinen Djiby Fall trækker overskrifter i USA
Foto: Jan Christensen/Getty Images

Den senegalesiske angriber med en fortid i Randers FC og OB er lige nu brandvarm i USA, hvor han spiller for FC Cincinnati.

Af Kenneth Jensen

Han lavede godt med mål i både Randers FC og OB, og at dømme ud fra starten på Djiby Falls tid i USA kommer den senegalesiske angriber til også at lave godt med mål i USA.

Den 31-årige frontmand har nemlig fået en drømmestart for sin nye klub FC Cincinnati. Klubben har i fire kampe - tre på udebane - vundet to og tabt to. Holdet har scoret seks gange i de fire kampe i United Soccer League (rækken under MLS), og alle seks kasser er blevet scoret af Baye Djiby Fall.

Angriberen var senest på pletten fire gange i FC Cincinnatis sejr på 4-0 hjemme over Saint Louis FC i weekenden. Det var klubbens første hjemmekamp i denne sæson, og Fall scorede målene foran hele 23.144 tilskuere. Det tog i øvrigt kun senegaleseren 28 minutter at score de fire mål.

FC Cincinnati er et hold, der fik sin fødsel i 2015 og spillede i United Soccer League for første gang i 2016-sæsonen. På sigt er det et hold, der har ambitioner om Major League Soccer. I USA opererer man ikke med op- og nedrykning, så i stedet skal et hold som FC Cincinnati bydes indenfor til MLS af de nuværende holdejere i USA's største fodboldliga.

Ikke overraskende har Djiby Falls gode start også betydet, at der bliver kigget lidt nærmere på angriberens præstationer fra MLS-hold, der måske savner en angriber. I hvert fald er det bemærkelsesværdigt, at han i fire kampe nu har scoret seks gange, og altså har scoret alle FC Cincinnatis mål.

Torsdag fylder Djiby Fall i øvrigt 32 år, og han er den første FC Cincinnati-spiller nogensinde, der har scoret et hattrick i en kamp, og han er derfor også den første, der har scoret fire mål i en kamp for klubben.

United Soccer League er samme liga, som Jimmy Nielsens Oklahoma City Energy spiller i. Dog er de to hold ikke i samme division.

Herunder kan du se Djiby Falls fire mål fra opgøret mod Saint Louis FC.

Superliga

Mere Superliga

Fokus