• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Karl Dorph Søe

Medie: FC København forhandler med Werder Bremen

Foto: Getty Images

Bundesliga-klubben er angiveligt klar med et bud på en FCK-spiller.

Af Karl Dorph Søe

Der har længe været spekuleret i FCK-angriber Mikkel Kaufmanns fremtid, og nu tyder noget på, at der sker konkrete fremskridt. 

Ifølge det tyske medie Kicker ligger FC København i disse dage i forhandlinger med Werder Bremen, der har lagt et konkret bud på bordet.

Ifølge Kicker skal buddet lyde på lidt over 1 million euro, svarende til mere end de 7,5 millioner danske kroner, som Karlsruher SC's købsoption lyder på. 

Skulle Peter Christiansen og kompagni vælge at takke ja til tilbuddet, vil man altså tabe et anseeligt beløb på den unge angriber, der blev hentet til hovedstaden i 2020 fra AaB for omkring 20 millioner kroner.

Kaufmann har brændt banen af for Karlsruher SC i den andenbedste tyske række, hvilket har gjort ham til genstand for interesse for flere tyske klubber, blandt andre Stuttgart. Karlsruher vil angiveligt gå langt for at beholde den 22-årige dansker, men det har tidligere været fremme, at de ikke har de økonomiske muskler til at lande en permanent aftale med lejesvenden.

Ifølge Kicker skal der også være bejlere i Frankrig og Belgien, det står dog uklart, hvilke klubber der er tale om. 

Kaufmann, der har lavet ti scoringer og otte måloplæg i indeværende sæson, har stadig halvandet år tilbage på kontrakten i FC København, men der er ikke noget, der peger i retning af, at han skulle vende retur til de forsvarende mestre. 

Den unge angriber har tidligere fortalt, at han ikke er i dialog med Jacob Neestrup, og det tyder altså på, at hans ophold i FCK bliver en kort fornøjelse. 

Den tidligere AaB-bomber nåede at optræde 38 gange for 'Løverne', hvor han blot formåede at finde netmaskerne to gange.