• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Oliver Okstrøm

Messi og Ronaldo tager sig en 'Last dance'

Foto: Getty Images

Der skal spilles en kamp mellem Messis Inter Miami og Ronaldos Al Nassr i det nye år.

Af Oliver Okstrøm

Der har igennem tiden været en række store opgør mellem Lionel Messi og Cristiano Ronaldo. Særligt i deres fortid i henholdsvis Barcelona og Real Madrid, hvor der har været storslåede kampe.

Nu kommer der en Last Dance, som det bliver annonceret fra Riyadh Season Cups side, hvor der bliver peget på, at når den lille tre-kamps-turnering skal spilles til februar, så bliver det med Al Hilal og Al Nassr fra Saudi Arabien samt amerikanske Inter Miami.

Dermed er der lagt op til en kamp mellem Messis Miami-hold og Ronaldos Al Nassr-mandskab.

Det var forinden ikke sådan, at der var udsigt til, at de to superstjerner skulle møde hinanden igen, men det sker nu til februar, hvor kampen skal spilles, hvor de kan få lukket kampen om, hvem der er den største.

Senest vandt Lionel Messi dog et stort slag, da han vandt Ballon d'Or for ottende gang i karrieren.

Til sammenligning har Cristiano Ronaldo vundet prisen som årets spiller i verden fem gange, så her er det altså Messi, der er foran. 

Det er dog ikke første gang, at Ronaldo kommer til at møde Messi, efter portugiserens skifte til saudi-arabisk fodbold. De to spillere mødte også hinanden tilbage i januar, hvor Messi med Paris Saint Germain mødte et blandet saudi-hold med Ronaldo på.

Messi vandt i 2022 VM med Argentina, og hans trøjer fra turneringen er sat til salg, hvor det forventes at slå rekorden. Læs mere om det her.