2016-01-07 14:57
Foto: Lars Poulsen/Polfoto

Over for tipsbladet.dk fortæller Michael Laudrups agent, Bayram Tutumlu, at danskeren ikke er blevet tilbudt jobbet som træner for Mallorca.

Den danske træner Michael Laudrup er ifølge den spanske avis Mallorca Esport blevet tilbudt jobbet i RCD Mallorca, hvor han tidligere havde en ganske fin periode som træner for en klub, der reelt var uden penge. Laudrup og Mallorca undgik nedrykning i den sæson, han stod i spidsen for klubben. Det var i 2010/2011-sæsonen.

Han sagde siden op september 2011 efter uoverensstemmelser med vicepræsidenten, der siden er stoppet i klubben, og nu mener det spanske medie altså, at Laudrup kan være på vej tilbage til den spanske klub.

Men avisens oplysninger er forkerte, kan tipsbladet.dk fortælle.

Michael Laudrup er ikke blevet tilbudt jobbet i RCD Mallorca, fortæller agent Bayram Tutumlu til tipsbladet.dk.

- Det er ikke sandt, skriver Bayram Tutumlu, der er Michael Laudrups agent, i en sms til tipsbladet.dk.

Michael Laudrup blev kædet sammen med det danske landstrænerjob i 2015, men han takkede nej til at blive landstræner og har således ikke været træner, siden han i sommer forlod Qatar-klubben Lekhwiya.

Han forlod Lekhwiya for at være en del af præsidentkampen i FC Barcelona, hvor han stod til at blive sportsdirektør, hvis Jordi Majo blev præsident. Majo blev ikke spået store chancer, og Majo måtte tidligt sande, at han ikke havde chancer for at vinde valget. Han trak sig siden fra præsidentkampen.

Michael Laudrup er 51 år og har udover Lekhwiya og Mallorca stået i spidsen for Getafe, Swansea, Spartak Moskva og Brøndby IF.

SENESTE NYT...
OP | NED