• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Tipsbladet.dk

Midt i guldjubel: Anders Christiansen ramt af corona

Foto: Getty Images

Malmö FF sikrede sig søndag det svenske mesterskab, men de helt store officielle festligheder måtte aflyses, da klubbens danske profil Anders Christiansen tog en positiv coronatest.

Af Tipsbladet.dk

Malmö FF har haft en fremragende sæson i Allsvenskan. Det kulminerede søndag, hvor man tre runder før tid sikrede sig det svenske mesterskab.

En af arkitekterne bag den bedrift er danske Anders Christiansen, der har været en stor profil for klubben i denne sæson. Af samme grund havde danskeren nok glæder sig ekstra meget til at fejre guldet, men det fik han ikke lov til i denne omgang.

Efter kampen følte Christiansen sig nemlig utilpas, og han blev straks testet for corona. En test der viste sig at være positiv, og det resulterede i, at Malmö FF's store guldmiddag måtte aflyses, det skriver klubben på sin hjemmeside.

Anders Christiansen havde det fint inden kampen, og det var først efterfølgende, han fik det dårligt. Heller ikke Malmös danske træner Jon Dahl Tomasson var med i opgøret, da han også er i isolation med coronavirus.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling

Superliga

Mere Superliga

Fokus