• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Ole Hoffskov

Mike Tullberg bliver træner i Tyskland

Mike Tullberg bliver træner i Tyskland
Illustration

Mike Tullberg er blevet tilknyttet som træner i sin gamle klub Oberhausen.

Af Ole Hoffskov

Sig navnet Mike Tullberg, og to ting vil med det samme stå frisk i erindringen. Et fantastisk mål på Brøndby Stadion for AGF, samt et hav af skader. Sidstnævnte blev til sidst så stort et problem for angriberen, at han for et år siden var nødt til at indstille karrieren i en alder af bare 26.

Men nu er Mike Tullberg tilbage på fodboldbanen. Ikke som spiller, men derimod som træner. Han er således blevet tilknyttet sin gamle klub Rot Weiss Oberhausen fra den tyske Regional Liga, hvor han skal agere specialtræner på førsteholdet samt angrebstræner for U/17 og U/19-holdene.

- Det har selvfølgelig været et hårdt slag, at min karriere som spiller ikke kunne fortsætte, men jeg er meget motiveret for at gå trænervejen og har mange erfaringer, jeg kan give videre. Nu får jeg chancen for at komme godt fra start som træner, da Oberhausen har rigtig dygtige personer ansat med den højeste træneruddannelse i Tyskland. Det her er en god start, og det føles helt rigtigt, siger Mike Tullberg i en pressemeddelelse og fortsætter:

- Vi har det rigtig godt i Tyskland min kæreste og jeg, og det her er en helt optimal chance for mig. Jeg vil suge til mig på det høje niveau, som klubben har, og så flytter vi måske tilbage til Danmark om et par år, hvor jeg selvfølgelig gerne vil vise, at jeg har noget at bidrage med. Jeg har store ambitioner som træner og tror på, at jeg har meget at tilbyde en klub. Jeg ved i hvert fald, at det er på træningsbanen, man grundlægger vejen til gode resultater.

Mike Tullberg er allerede startet i sit nye job, som han i første udgang skal udføre resten af året.

 

Superliga

Mere Superliga

Fokus