Video : Tipsbladet
Generelle

Ny tvivl om Victor Nelssons fremtid i Tyrkiet

Den danske forsvarspiller er angiveligt utilfreds med at blive sat på bænken, hvorfor han vil søge mod nye græsgange.

Rygterne har svirret om Victor Nelsson de seneste mange måneder. 

Danskeren blev i de to forgangne transfervinduer kædet sammen med et skifte til Premier League - her skulle særligt Tottenham og Wolverhampton Wanderers have været interesseret.

Galatasarays prisskilt på danskeren var dog for stejlt for de engelske bejlere, hvorfor der ikke kom noget skifte i stand.

Nu er der atter tvivl om den danske landsholdspillers fremtid i Galatasaray. 

I starten af sidste måned kunne den italienske transferjournalist Nicoló Schira melde, at danskeren med stor sandsynlighed ville få forlænget sin kontrakt hos de tyrkiske mestre, men nu har piben fået en anden lyd.

Ifølge talrige tyrkiske medier som NTVSpor, Takvim og Medya Radar, er den danske landsholdsspiller klar på at skifte klub til januar. Han skulle ifølge de tyrkiske medier have bedt sin agent om at finde ham en ny klub i vinterens transfervindue.

Det sker efter sigende i kølvandet på, at Istanbul-klubben har hentet colombianske Davinson Sanchez fra Tottenham, der har skubbet danskeren ud på bænken i en række kampe - blandt andet imod Manchester United i Champions League-gruppespillet.

Samtidig melder det tyrkiske medie Fotospor, at Tottenham pønser på at sende et bud efter Nelsson i januars transfervindue. London-klubben vil angiveligt sende flere scouts til tyrkernes kamp mod Bayern München efter landsholdspausen for at holde øje med netop Nelsson.