• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Ole Hoffskov

Østrigsk ekspert: Man er forvirrede omkring Rasmus Nissen

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Er Rasmus Nissen godt 37 millioner kroner værd? Det spørgsmål stiller en østrigsk ekspert, som følger danskeren på klubholdet Red Bull Salzburg.

Af Ole Hoffskov

Rasmus Nissen Kristensen skiftede i sommerens transfervindue til den østrigske storklub Red Bull Salzburg, der har haft et flot efterår med den norske vidunderdreng Erling Braut Haaland som frontfigur.

Klubben cruiser mod mesterskabet og har scoret vanvittige 59 mål i 16 ligakampe, og Red Bull Salzburg har også imponeret i Champions League i en vanskelig gruppe med KRC Genk, Napoli og Liverpool.

Læs også:Ajax-direktør: Kigger efter den nye de Ligt i Danmark

Rasmus Nissen spiller fast, men Michael Unverdorben, der er sportsredaktør på avisen Salzburger Nachrichten, er ikke ved at falde bagover, når han ser den tidligere FCM- og Ajax-spiller udfolde sig i Red Bull Salzburg.

- Man er lidt forvirrede omkring ham i Salzburg. Defensivt gør han det godt, men i offensiven... I Salzburg er backerne nærmest at regne som wings, og der har han ikke vist noget. Han spiller ikke offensivt, han er meget defensivt orienteret, siger Michael Unverdorben til Tipsbladet og fortsætter:

Læs også:Agent: Ajax forventer mere af Victor Jensen rent defensivt

- Han har jo ikke spillet nogen dårlige kampe, men han har heller ikke haft nogle rigtig gode kampe, og han kostede jo fem millioner euro (37,5 millioner kroner, red.), så er han en spiller, der er så mange penge værd? Det er der ingen, der ved.

22-årige Rasmus Nissen har foreløbig spillet 15 kampe for Red Bull Salzburg, og han står noteret for en enkelt assist i en pokalkamp mod Rapid Wien tilbage i slutningen af september.

Det kan læse hele artiklen om Red Bull Salzburg i Tipsbladet, som er på gaden i dag, fredag. Du køber Tipsbladet sammen med Ekstra Bladet. 

Læs også:Rasmus Nissen om Liverpool-kamp: Den største i min karriere

Læs også:Salzburg-direktør: Har ingen bud på Haaland

Læs også:United-manager om transfervindue: Det handler ikke om beløbets størrelse