• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Victor Risager

Pelé hylder stjerne: Han kan være min arvtager

Foto: Getty Images

Pelé er meget imponeret af den 22-årige superstjerne.

Af Victor Risager

Hvem er historiens bedste spiller? Det er noget, mange fodboldfans nok har diskuteret med ligesindede, og der er også gode chancer for, at brasilianske Pelé oftest er nævnt sammen med argentinerne Diego Maradona og Lionel Messi i de diskussioner.

Men ifølge Pelé kan en vis franskmand også blive nævnt i de diskussioner en dag: Kylian Mbappé fra Paris Saint-Germain.

Den blot 22-årige franskmand har allerede scoret 156 mål som seniorspiller, den brasilianske legende ser en hel del ligheder mellem ham selv og Kylian Mbappé.  

- Mbappé kan blive min arvtager, og jeg siger det ikke som en vittighed, siger Pelé ifølge La Gazzetta dello Sport og tilføjer:

- Jeg ser mig selv i hans evne til at spille med hurtighed. Han er en angriber, der tænker hurtigt. Når bolden ankommer, ved han allerede, hvad han skal gøre. Han har allerede i tankerne, hvor han skal hen, og hvordan man ser spillet og finder den bedste løsning. Det er også vigtige egenskaber i dagens fodbold. Og så er Kylian også hurtig i løb og dribling, som jeg var.

Kylian Mbappé skal imidlertid score en del flere kasser, hvis han skal nå op på siden af Pelé, som nåede at score hele 757 mål i løbet af sin karriere. Den måltotal er netop blevet slået af Cristiano Ronaldo, hvilket du kan læse mere om her.

Paris Saint-Germain og Mbappé skal lørdag spille mod Brest i den franske cup, inden de møder FC Barcelona i Champions League på onsdag.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus