• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Lars Gram-Hanssen

Præsident hylder Barça-spiller: Bedre end Mbappé

Foto: Getty Images

Ifølge klubpræsident Joan Laporta har Barcelona en spiller, der er bedre end Kylian Mbappé.

Af Lars Gram-Hanssen

Barcelona vil meget gerne have Ousmane Dembélé til at forlænge, da franskmandens kontrakt udløber til sommer, og catalanernes klubpræsident er nu gået i charmeoffensiven.

Ifølge Joan Laporta er den skadesplagede Dembélé således faktisk bedre end en spiller, der regnes for at være en af verdens absolut bedste. 

- Vi har et rigtigt godt forhold til Dembélé, og han ønsker at blive. Det ønsker vi også, at han gør, for han er en glimrende spiller. Der er situationer, der kræver forhandlinger med agenten, der ønsker det bedste for spilleren. Jeg er entusiastisk, hvad Dembélé angår. Han er bedre end Mbappé, lyder det således, ifølge Marca, fra Joan Laporta.

Ikke muligt at hente spillere nu
Barcelona har i den seneste tid været kædet sammen med en lang række spillere, især Manchester City-spanieren Ferran Torres, men ifølge Joan Laporta er det kompliceret for Barcelona at hente nye spillere.

- Xavi har bedt os om at forstærke truppen, og det vil vi forsøge, men samtidig har vi i øjeblikket ikke luft i lønbudgettet til at gøre det. Derfor er det lige nu ikke muligt, men vi må lade den sportslige ledelse udføre deres arbejde, lyder det således fra Laporta.

Ifølge Laporta er det rigtigt nok, at Ferran Torres er en spiller, Barcelona har kig på. Ifølge præsidenten følger catalanerne dog også en lang række andre emner. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020