• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Lars Gram-Hanssen

Rangnick afslører sin Ronaldo-plan

Foto: Getty Images

Efter torsdagens 3-2-sejr over Arsenal har Ralf Rangnick nu indikeret, at han vil finde en måde at tilpasse sin velkendte spillestil til Cristiano Ronaldo.

Af Lars Gram-Hanssen

Der har været sagt og skrevet meget om Cristiano Ronaldos formodede inkompatibilitet med Ralf Rangnick, efter at det i sidste uge kom frem, at tyskeren bliver Ole Gunnar Solskjærs afløser. 

Ralf Rangnick er således kendt for at stå bag det såkaldte gegenpress-koncept, som er baseret på intenst presspil. Og det er fra flere sider blevet påpeget, at det kan blive problematisk for den 36-årige Cristiano Ronaldo, der umiddelbart har andre spidskompetencer end presspil.

Ralf Rangnick, der på søndag står i spidsen for Manchester United for første gang, har dog nu indikeret, at hans intention er at inkorporere Cristiano Ronaldo i sine planer. 

- Man er altid nødt til at tilpasse sig til de spillere, man har til rådighed. Ikke omvendt. Vi så Cristiano i går, 36 år og en utrolig professionel spiller. Ud fra det, jeg så, er han klar til at gøre det, der skal til, for at hjælpe holdet, lød det således, ifølge The Athletic, fra Rangnick fredag.

Samtidig har Cristiano Ronaldo fredag budt Ralf Rangnick velkommen, mens portugiseren samtidig har sagt tak til Michael Carrick, der stopper helt i Manchester United.

- Michael Carrick var en klassespiller, og han kan også blive en glimrende træner. Intet er umuligt for den fyr. Rent personligt er jeg stolt over at have spillet sammen med ham, samt at have spillet under ham. Men nu er tiden kommet til at byde mr. Ralf Rangnick velkommen. Lad os komme i gang! lyder det således fra Ronaldo på Instagram.

Inden søndagens hjemmekamp mod Crystal Palace ligger Manchester United på syvendepladsen i Premier League, tre point efter den vigtige fjerdeplads, som West Ham aktuelt indtager.

Læs også: - Cristiano Ronaldo kommer til at hade Rangnick

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020