• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Nikolaj Kesting

Ronaldo overhaler Messi som bedst betalte spiller

Foto: Getty Images

Ifølge Forbes er Ronaldo nu planetens bedst betale sportsmand.

Af Nikolaj Kesting

Mens at Ronaldo ikke fik en lønnedgang, da han skiftede tilbage til Manschester United, måtte Messi gå ned i løn, da han skrev under med Paris Saint Germain i august.

Det betyder, at Ronaldo nu igen er den bedst fodboldspiller i verden. 

Ifølge Forbes' liste over de bedst betalte sportsfolk i verden, overhaler Ronaldo Messi med en samlet indkomst i 21/22-sæsonen på knap 800 millioner kroner. 

Af dem stammer lige knap 450 millioner kroner fra hans løn i United, mens at resten kommer i kassen på grund af sponsorater og personlige aftaler med forskellige firmaer herunder Nike. 

Derudover har Ronaldo også sin egen CR7-forretning, hvor han blandt andet sælger parfume og underbukser.

Den argentinske konkurrent må i 21/22-sæsonen "nøjes" med en indkomst på knap 700 millioner kroner, hvor det også gør sig gældende at lønnen udgør lidt over halvdelen. De 700 millioner betyder, at Messi er den næstbedst betalte sportsmand i verden.

På tredje og fjerdepladsen finder man også to PSG-spillere i Neymar og Kylian Mbappe, mens at femtepladsen over bedst betalte fodboldspillere er Mohammed Salah fra Liverpool. 

En smule overraskende er det måske at syvendepladsen indtages af den tidligere Barcelona-spiller Andres Iniesta, der spiller i japanske Vissel Kobe.

Ifølge Forbes får den spanske fodboldspiller næsten 200 millioner kroner om året for at spille bold på den anden side af kloden. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020