• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Lars Gram-Hanssen

Ronaldo støtter nådesløs Messi-sviner

Foto: Getty Images

Cristiano Ronaldo har nu valgt at vise sin støtte til et Instagram-opslag, der argumenterer for, at det var helt forkert at give Ballon d'Or-prisen til Lionel Messi.

Af Lars Gram-Hanssen

Lionel Messi endte mandag på førstepladsen til Ballon d'Or-afstemningen, mens Cristiano Ronaldo måtte nøjes med en sjetteplads. 

Cristiano Ronaldo anklagede mandag Ballon d'Or-chefen Pascal Ferre for at være en løgner, og nu har portugiseren så gjort det klart, hvad han synes om førstepladsen til Messi. På Instagram har Cristiano Ronaldo således valgt at vise sin støtte til et særdeles Messi-kritisk opslag fra en Ronaldo-fanside ved navn cr7.o_lendario.

Ufortjent Messi-triumf
Fansiden har således remset Cristiano Ronaldos mange bedrifter i 2021 op, og i opslaget bliver der derefter argumenteret for, at det burde have været en kamp mellem Cristiano Ronaldo og Robert Lewandowski. 

- Og hvem gik prisen til? Til Messi, der kun vandt Copa del Rey med Barcelona. Han har ikke scoret mod Real Madrid siden Cristianos exit, er forsvundet i sæsonens store kampe og har vundet Copa America, som egentlig skulle spilles hvert fjerde år, men alligevel bliver afholdt nærmest hvert år. Han scorede ikke i finalen eller i semifinalen. Og rent individuelt har han haft en svag sæson i PSG, lyder det således i opslaget. 

- Det burde være 300 procent utvivlsomt, at Cristiano skulle have vundet den her pris. Uanset om han scorer årets flotteste saksesparksmål, bliver mester i enhver klub, bliver topscorer i alt og socrer et hattrick til VM, så finder de stadig en måde at snyde ham for prisen. Med Messi er det omvendt. Han kan have en anonym sæson, hvor han ikke præsterer, men de vil altid finde en måde at give ham prisen. Tyveri. Svineri. Skamfuldt. Ganske enkelt beklageligt. 

- Men folk ved det. Alle, der er kloge nok, ved hvem, der har fortjent det. At vinde priser uden at have fortjent det, er falsk lykke, uden stolthed. Uanset disse priser, så vil CR7 altid være historiens bedste!

Og det er altså disse holdninger, som Cristiano Ronaldo har valgt at erklære sig helt enig i. Manchester United-stjernen har således kommenteret opslaget ved at skrive 'factos', hvilket er portugisisk og betyder 'fakta'. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020