• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle clbold.dk

- Ronaldos transfer blev gennemført i min have

Foto: Getty Images

Det er de færreste, der kan sige, at en Cristiano Ronaldo-transfer faldt på plads i deres have. Det kan Gary Lineker dog.

Af clbold.dk

Det kom mere eller mindre som et lyn fra en klar himmel, da Manchester United i de sidste dage af sommerens transfermarked pludselig kunne præsentere Cristiano Ronaldo som ny spiller.

Og der var da tilsyneladende også noget improviseret over portugiserens retur til Old Trafford. I hvert fald har den engelske landsholdslegende Gary Lineker nu afsløret, at Ronaldos transfer faktisk blev forhandlet på plads i hans have. 

- Jeg vil gerne lægge kortene på bordet. Ed Woodward (Manchester Uniteds bestyrelsesformand, red.) er en af mine gode venner, og han bor lige ved siden af mig. Han hentede Cristiano Ronaldo, mens han var i min have! Han talte i telefon med Jorge Mendes (Ronaldos agent, red.), da han kom gående ind i min have. Jeg håber ikke, at jeg har sagt for meget, lød det således fra Lineker, da han gæstede podcasten Match of the Day Top 10.

- Jeg har et fantastisk billede af ham, hvor han sidder og taler i telefon. En dag deler jeg det måske, hvis jeg får hans tilladelse. 

Hvem skal afløse Solskjær?
Cristiano Ronaldo kom fint fra land efter returen til Old Trafford, men på det seneste har Manchester Uniteds resultater været ganske svingende.

Efter søndagens 1-1-kamp mod Everton kritiserede selv Sir Alex Ferguson således Ole Gunnar Solskjær, der i øjeblikket er under markant pres. Klik her for at læse om de mest realistiske bud på en ny Manchester United-cheftræner, hvis Solskjær får sparket. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020