• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Karl Dorph Søe

Schmeichel i fare? Nice flirter med stjernemålmænd

Foto: Getty Images

Danskerens fremtid i OGC Nice kan være usikker.

Af Karl Dorph Søe

Kasper Schmeichel har haft et tumultarisk ophold på den franske sydkyst, og det kan snart få sin ende. 

Danskeren startede skidt i OGC Nice, men fandt sig stille roligt til rette i løbet af sæsonen, særligt under Didier Digard, der blev ansat i januar.

Den danske landsholdskeeper har dog været i et uvejr for nylig. Den franske avis L'Équipe kunne berette, at flere af Schmeichels holdkammerater var gået til ledelsen med utilfredshed over den frihed, som danskeren fik i den franske klub. 

Nu tyder noget på, at hans holdkammerater snart kan ånde lettet op, da Nice er på udkig efter en ny mand mellem stængerne. 

Det er i hvert fald meldingen fra det franske medie Sport.fr, der beretter, at Nice jagter Chelsea-keeperen Edouard Mendy. 

Den senegalesiske målvogter er ikke længere førstevalget på Stamford Bridge, og Didier Digard øjner således muligheden for at hente den fransksprogede målmand til klubben. 

Også landsholdsmålman Hugo Lloris kan være på vej til det sydfranske.

Målmanden blev hædret ved klubbens seneste hjemmebanekamp, og blev i den forbindelse spurgt ind til en mulig retur. 

Den franske landsholdslegende fik sin fodboldopdragelse i klubben og kunne ikke afvise et muligt skifte ved lejligheden.

- Jeg er som bekendt meget tæt knyttet til byen Nice. Det demonstrerer jeg gennem forskellige projekter uden for fodbold. Hvad angår fodbolden, kan jeg sige noget konkret lige nu. Klubben skal også lige afslutte sæsonen, sagde han ifølge RMCSport. 

Lloris har i en lang periode spillet over for Kasper Schmeichel i Premier League, hvilket franskmanden også nævner.

- Der er i forvejen to meget gode målmænd i klubben, hvoraf den ene er min gode ven, som jeg har gnubbet skuldre med i England, Kasper Schmeichel. Det er derfor svært for mig at tale om emner som dette. Men endnu en gang vil jeg gerne udtrykke min store tilknytning til denne klub og denne by, fortæller han. 

Kasper Schmeichel har to år tilbage på kontrakten, men noget tyder på, at danskeren kunne smutte før tid. Han har blandt andet været rygtet tilbage til sin gamle klub Leicester, der netop er rykket ned i Englands andenbedste række.