• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Victor Risager

Schmeichel overraskede modspiller med flot gestus

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Efter OGC Nices sejr i Conference League torsdag opsøgte Kasper Schmeichel modstanderens målmand, efter at denne leverede et fælt drop.

Af Victor Risager

Kasper Schmeichel spillede ikke et eneste minut, da OGC Nices torsdag aften besejrede tjekkiske FC Slovacko i Conference League, men om ikke andet stjæler danskeren overskrifter i tjekkiske sportsmedier.

Her fremhæves en fin gestus af Schmeichel nemlig.

Efter 1-0-sejren gik Schmeichel nemlig ind på banen for at trøste FC Slovackos målmand Filip Nguyen, der med et fælt drop tidligt i anden halvleg blev den helt store skurk for slovakkerne og forståeligt nok var nede i kulkælderen.

Og det fremhæves af blandt andre Sport.cz, mens Nguyen selv fortæller om Schmeichels gestus.

- Han fortalte mig, at vi kun er mennesker, og sådan nogle fejl sker somme tider. Jeg blev meget positivt overrasket. I stedet for at glæde sig over sejren, gik han hen for at opmuntre mig. Jeg er endnu mere glad, fordi han er min yndlingsmålmand, siger Nguyen ifølge Sport.cz.

Om fejlen siger FC Slovacko-målmanden selv til mediet:

- Desværre var det en stor fejl. Jeg skulle have grebet bolden, men i stedet tabte jeg den mellem mine ben. Jeg forsøgte stadig at stoppe den, men det var et klart mål. Dommerne ville være blinde, hvis de ikke lagde mærke til, at den var inde.

Foruden Kasper Schmeichel blev Nguyen også hyldet af FC Slovackos egne fans trods fejlen, skriver Sport.cz. Fansene sang hans navn efter kampen, til trods for den store fejl.