• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Mikkel Fuhr Nielsen

- Simon Adingra er et fund for de penge

Foto: Getty Images

FC Nordsjælland scorede kassen på Simon Adingra, men han kommer til at være alle pengene værd ifølge den engelske fodboldekspert.

Af Mikkel Fuhr Nielsen

FC Nordsjælland lykkedes endnu en gang med at sælge et af deres store talenter til udlandet for en stor pose penge.

I sidste uge blev Simon Adingra således tilknyttet en lang liste af navne som Andreas Skov Olsen, Mikkel Damsgaard og Kamaldeen Sulemana, der er blevet sendt afsted for store millionbeløb.

Over 50 millioner kroner menes det, at Brighton har betalt for Simon Adingra, der med al sandsynlighed bliver udlejet til Royal Union SG i den kommende sæson.

Selvom 50 millioner kroner er mange penge, så tror den engelske fodboldekspert, Henry Nicholls, der har kastet sin kærlighed over dansk fodbold, at pengene er godt givet ud.

- Det er svært at finde en bedre manager end Graham Potter til at udvikle en spiller som ham, så jeg tror, at hvis han får tid til at udvikle sig, så bliver han en fantastisk spiller. For de penge er han et fund, siger Henry Nicholls til BBC Radio.

Simon Adingra viste i løbet af denne sæson prøver på sit store talent, hvor han scorede ni mål i 31 kampe i Superligaen.

Det kan vise sig at være klogt, som Henry Nicholls siger det, at Brighton valgte at hente ham nu, da endnu et år med en fortsat positiv formkurve ville kunne have bragt hans pris yderligere i vejret.

Fremover tyder meget dog på, at han skal spille for vicemestrene i Belgien Royal Union SG. Han bliver formentlig ikke holdkammerater med danske Casper Nielsen, der er igang med at tvinge et skifte væk fra klubben igennem. Læs det HER.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Sommerpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.