Video : Tipsbladet
Generelle

Sistos første ord efter skiftet: Takker præsident

Pione Sisto glæder sig over at være endt i Alanya.

Pione Sisto blev torsdag offentliggjort som ny mand i Alanyaspor, og her står det nu klart, at han har indgået en to-årig aftale med den tyrkiske klub.

Det oplyser klubben på dens hjemmeside, hvor Sisto ligeledes kommer med et par ord om skiftet.

- Jeg vil gerne takke vores præsident meget. Jeg kom til en meget smuk by. Jeg kan ikke vente med at møde vores fans, fortæller han og slår fast, at der har været gang i hans indbakke siden handlen faldt på plads

- Efter min transfer var afsluttet, begyndte der at komme beskeder fra fansene. Jeg takker dem meget for deres interesse, lyder det fra Pione Sisto.

Den omtalte præsident Hasan Cavusoglu peger selv på, at den teknisk stærke offensivspiller er en, som de har holdt øje med i noget tid.

- Sisto kommer fra den danske liga. Han spiller som nummer 10 og kan også spille på venstrekanten. Han er talentfuld og en spiller, vi tidligere har fulgt. Vi ønsker både Corendon Alanyaspor og Sisto held og lykke. Velkommen til vores klub. Forhåbentlig vil han bidrage positivt til Corendon Alanyaspor, fortæller klubpræsidenten.

Det er anden gang, at Sisto skifter til udlandet fra FC Midtjylland. Tidligere var det spanske Celta Vigo, der har haft ham, inden han tog tilbage til FCM i 2021. Nu er tiden kommet til endnu et udlandsskifte for ham.

Pione Sisto havde endvidere godt med interesse fra netop de tyrkiske klubber, da både Antalyaspor, Hatayspor, Karagümrük og Konyaspor alle var ude efter ham.

Der er i forbindelse med skiftet blevet set tilbage på Sistos karriere, hvor det ikke altid har været nemt for ham. Dog understreges det her, at ingen har ville sabotere noget for ham.