• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Ole Hoffskov

Skal møde OB i pokalen: Må kun træne med 10 mand

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

De mindre klubber i dansk fodbold rammes af forsamlingsforbuddet på 10 personer. Det er et stort problem for Danmarksserieklubben Ballerup-Skovlunde Fodbold, der snart skal møde OB i pokalen.

Af Ole Hoffskov

På et pressemøde i fredags præsenterede regeringen en række nye restriktioner i forbindelse med det stigende smittetal af Covid-19, og nogle af dem rammer de mindre klubber i dansk fodbold særdeles hårdt-

Én af dem er Ballerup-Skovlunde Fodbold, BSF, der den 11. november skal møde OB i pokalturneringen. Det skriver Sport Fyn

Læs også:Danmarksseriehold åben for at spille pokalkamp i Brøndby

Senere på ugen bliver forsamlingsforbuddet sænket fra 50 til 10 personer, og der er blevet lukket ned for al kampaktivitet i dansk fodbold fra Danmarksserien og ned. Det betyder i praksis, at alle hold fra Danmarksserien og ned er underlagt forsamlingsforbuddet. Altså må de blot træne i grupper på 10.

- Der er udfordringer. Vi har været i dialog med Divisionsforeningen, fordi man har sagt, at man nu betragter pokalturneringen som en professionel turnering, der er undtaget de nye restriktioner. Så må det også gælde for de mindre klubber, der stadig er med i turneringen, selv om vi er voksen-amatører og ikke professionelle som OB, siger BSF-sportschef Danny Hoffensetz til Sport Fyn.

Læs også:Rasmus Ankersen: Fodbolden har brug for eventyr som FC Midtjylland

Som det er lige nu, må BSF spille fem mod fem, når der spilles til to mål til træning, og det er selvsagt ikke optimalt forud for et opgør mod OB, der på forhånd er storfavoritter.

Ledøje-Smørum, der også spiller i Danmarksserien, er ligesom BSF ramt af forsamlingsforbuddet, og de står foran et møde med Brøndby IF i pokalen. Derfor håber klubbens træner, at opgøret bliver flyttet - læs mere her. 

Læs også:FCM-assistent vil undgå ny pokalfadæse: Vi husker alle sammen sidste år

Læs også:Hele Superligaen var i bowlen: Dem skal de møde i pokalturneringen

Læs også:Viktor Fischer om Poulsens pige-kommentar: Han blev spillet af kampen

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020