Video : Tipsbladet
Generelle

Skandale ved prisshow: Tipsbladet uenig i kåring

Emiliano Martínez fra Argentina og Aston Villa blev kåret til årets målmand i verden og buhet i salen under mandag aftens Ballon d'Or-kåring.

Mange husker sikkert VM-finalen mellem Argentina og Frankrig, hvor Emiliano Martínez først reddede en kæmpe fransk chance helt til sidst og derefter vandt VM-titlen med holdkammeraterne i straffesparkkonkurrencen.

Efter opgøret lavede den argentinske målmand en noget vulgær gestus med trofæet, der gik verden rundt, og det havde man ikke glemt i Frankrig, da Emiliano Martínez mandag aften vandt målmandskåringen ved Ballon d'Or-showet i Paris.

Martínez blev buhet af på scenen, og man kan godt tillade sig at tolke, at den beslutning ikke var populær i den franske hovedstad.

- Vis noget respekt, sagde aftenens medvært Didier Drogba ved overrækkelsen, hvor klippet med den franske sidste-sekunds-afbrænder i VM-finalen blev afspillet.

Tipsbladets redaktør og kommentator Troels Bager Thøgersen stemte ud over til Ballon d'Or-kåringen også i målmandskåringen, og han havde ikke rangeret Argentinas VM-vindende målmand øverst. 

- Emiliano Martínez har stået flot for Argentina og for Aston Villa, men jeg er ikke enig i, at han skulle vinde, siger Troels Bager Thøgersen.

- Jeg havde Martínez blandt de tre, jeg stemte på, men jeg foretrak Ederson og Courtois i den rækkefølge foran argentineren. For mig er de mere komplette målmand, hvilket de også har vist i forgangne sæson, som vi skulle vurdere ud fra.

- Jeg synes, det er lidt overdrevet at buhe af manden ved et prisshow, han har jo ikke gjort nogen noget ondt. Men fair nok, vi har alle forskellige grænser, siger Troels Bager Thøgersen.

Det samlede stemmetal for alle kåringerne kommer efter planen senere på ugen i magasinet France Football.