Video : Tipsbladet
Generelle

Slår fast: Jon Dahl får det sidste ord

Det er Jon Dahl Tomasson, der bestemmer.

Blackburn Rovers har ansat Gregg Broughton som fodboldirektør, men det er Jon Dahl Tomasson, der bestemmer, hvilke spillere klubben skal hente.

Det siger Broughton til Lancashire Telegraph.

Broughton kommer dog også til at spille en vigtig rolle i sommerens transfervindue, hvor profiler fra den forgangne sæson som Darragh Lenihan og Joe Rothwell skal erstattes.

- Vi skal sikre os, at den lange liste over spillere er, som Jon vil have den, for Jon kommer til at have det sidste ord, før vi henter en spiller. Vi skal rekruttere godt, og vi skal sikre os, at vi starter med at gøre det internt.

- Jeg har tidligere arbejdet i klubber, hvor der kan komme en sexet spiller udefra, som alle er begejstrede for, men der kan allerede være en spiller i klubben, hvor man ved, hvad han kan. Man ved, hvilke mangler og styrker han har som karakter, og den spiller bliver ofte overset.

Jon Dahl Tomasson har som dansker og tidligere træner i svenske Malmö FF et godt kendskab til det skandinaviske marked, men Gregg Broughton siger, at de nye regler om arbejdstilladelse efter Brexit besværliggør handler herfra.

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.