• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Lars Gram-Hanssen

Spår Ronaldo voldsomme problemer under Rangnick

Foto: Getty Images

Ifølge den spanske avis Marca kan Cristiano Ronaldo se frem til en markant anderledes virkelighed under Ralf Rangnick.

Af Lars Gram-Hanssen

Torsdag skrev The Athletic, at Manchester United er tæt på ansætte Ralf Rangnick som cheftræner i resten af sæsonen, og dermed bliver det spændende at se, om tyskeren kan få rettet op på tingene på Old Trafford. 

Ifølge den spanske avis Marca kan Rangnicks ankomst dog blive potentielt problematisk for Cristiano Ronaldo. 'Er Cristiano Ronaldos plads i Manchester United i fare under Rangnick?' spørger den spanske avis således. 

- United kommer til at gøre brug af presspil på en måde, som de ikke gjorde under Solskjær, og Rangnick kommer ikke til at lægge fingre imellem. Han vil kræve, at alle følger hans filosofi om, hvordan holdet skal spille. Cristiano Ronaldo har dog nogle af de værste statistikker for presspil i Premier League, så der vil blive stillet spørgsmålstegn ved, hvorvidt han er egnet til Rangnicks tilgang, lyder det således fra Marca. 

- Selvom der er mange unge, hurtige spillere rundt om Cristiano, så vil den portugisiske stjerne måske blive nødt til at tage større del i arbejdet uden bold end han har gjort i årevis, idet han aldrig havde det ansvar i Juventus, og til dels heller ikke i Real Madrid. 

Slog United ud af kurs
Ralf Rangnick er således kendt for at have udviklet gegenpress-filosofien, som er baseret på et hurtigt genpres. Og derfor har også Tipsbladets chefredaktør, Troels Bager Thøgersen, ligeledes peget på, at der er et kæmpe misforhold mellem Ralf Rangnick og Cristiano Ronaldo.

- Vi taler et superstjerne-køb, der totalt slog Manchester United taktisk ud af kurs, fordi Cristiano Ronaldo ganske enkelt ikke deltager i presspillet, hvilket svarer til at spille med trekvart markspiller mindre end modstanderen, lyder det således i Troels Bager Thøgersens klumme, som du kan læse HER

Kritisk Elkjær
Også Preben Elkjær var ude med riven efter Cristiano Ronaldo i kølvandet på Manchester Uniteds 2-0-sejr over Villarreal i tirsdags, hvor portugiseren scorede kampens første mål.

- Det er jo stadig et fodboldhold, der skal vinde fodboldkampe. Og hvis han ikke gør sine medspillere bedre, men i stedet gør det sværere for sine medspillere, jamen så... så er det bare ikke en god ting. Han kan måske godt have personlig succes, og det har han haft, men hvor står hans hold? Så på den måde synes jeg stadig, at de har et problem med at finde en måde at spille på, hvor Ronaldo er med, lød det således fra Preben Elkjær i TV3 Sport-studiet. 

Ralf Rangnick har tidligere været cheftræner for Schalke 04, hvor tyskeren blandt andet var chef for Søren Larsen. Danskeren udtalte sig torsdag til Tipsbladet.dk om tiden under Rangnick. Læs interviewet HER.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020