• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Kristian Porse

Stjerne afslører: Spillede på piller i lang tid

Foto: Getty Images

Stjernespilleren var nødsaget til at tage smertestillende piller for at kunne spille vigtige kampe.

Af Kristian Porse

Real Madrid-spilleren Toni Kroos fortæller i et længere interview om, at han igennem seks måneder måtte tage smertestillende piller for at kunne gennemføre vigtige kampe for spanierne og det tyske landshold. 

Den 31-årige midtbanespiller har endnu ikke været i aktion i denne sæson, fordi han langt om længe har givet sig selv den tid, der skulle til for at lokalisere smerten og få den behandlet. 

Det løfter han sløret for i et interview med det engelske medie Goal.com. 

- Jeg er meget glad, fordi i dag har jeg gennemført min tredje træning med holdet uden at mærke smerte. Det er lettende efter seks-syv måneder med smerte, siger han. 

Kroos forklarer, at smerten startede med at komme i marts 2021, men at det var svært at give sig selv tid og plads til at få det undersøgt, da programmet var tætpakket med vigtige kampe. 

- Det var så svært for mig at stoppe, fordi jeg ikke ville glippe kvartfinalerne og semifinalerne i Champions League. Og efter dem var der jo også EM, siger han og fortsætter. 

- Det gjorde det rigtig svært for mig at stoppe. Jeg lovede mig selv, at jeg ville forsøge at give det ro i min ferie, og derefter ville jeg se, om det var blevet bedre. Men da jeg mødte ind til træning efter ferien, var det stadig det samme, siger han. 

Tyskeren og Real Madrid besluttede, at der skulle gøres noget ved problemet. Derfor har han endnu ikke været i aktion i denne sæson. Behandlingen har taget lidt længere tid, end den normalt ville gøre ifølge Kroos, som har foretrukket ikke at blive opereret. 

- Det er sandt, at det har taget lidt længere tid på grund af det valg, men jeg har jeg spillet seks-syv måneder med smerter og taget piller til kampene for at undgå smerterne, så jeg føler, det er fair nok, at det tager længere tid, siger han. 

Afsluttende fastslår Kroos, at han føler sig klar til at spille kampe igen. 

Derfor skal det blive spændende at se, om han gør comeback tirsdag, når Real Madrid møder Sheriff i Champions League.