• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Mikkel Fuhr Nielsen

Stor handel på plads: Det bliver ikke FC København

Foto: Getty Images

Transfersagaen om den nigerianske angriber har vejet tungt den seneste tid, men nu er det sidste kapitel skrevet, og det blev ikke et, som indeholder FC København.

Af Mikkel Fuhr Nielsen

Cyriel Dessers har den seneste tid været et af de varmeste navne i Superliga-landskabet efter han blev fotograferet midt i en frokost sammen med Jess Thorup og Peter Christiansen.

Spekulationerne omkring et muligt samarbejde mellem Genk-angriberen og FC København tog til, men ifølge Het Laatste Nieuws kom de danske mestre aldrig med et bud.

Det har de tilgengæld gjort i Italien, hvor Cremonese i lang tid er blevet kædet sammen med den målfarlige angriber. I en periode lignede det, at alt var på plads.

Men for ganske nyligt pustede Nordicbet.dk nyt liv i transfersagaen, da de skrev, at særligt Genk forsøgte at presse FCK til et bud ved at lække historier til pressen om, at handlen skulle være tættere på, end den egentlig var.

En aftale har formentlig alligevel været forholdsvis tæt på, da Cyriel Dessers efter weekendens sejr over Eupen sagde farvel til klubbens fans, og nu skriver den normalt meget velinformerede avis Het Nieuwsblad også, at handlen er på plads.

Således bliver det ikke et skifte til FC København, da avisen oplyser, at Cyriel Dessers er på vej til Italien for at gennemføre sit lægetjek mandag. Klubberne er blevet enige om en pris på 48 millioner kroner.

Beløbet kan stige, da aftalen indeholder flere præstationsafhængige bonusser, som kan sikre endnu flere penge i Genks klubkasse. Tidligere er det blevet fortalt, at Dessers skriver under på en femårig aftale.

De mange millioner har Genk så brugt på at sikre sig Rasmus Carstensen for omkring 22 millioner kroner i Silkeborg IF og den argentinske midtbanespiller Matias Galarza for 44 millioner kroner, skriver Het Nieuwsblad.

Man kan sagtens forstå, at FC København forsøgte, at hente Cyriel Dessers, da han i sidste sæson var en stor profil i Feyenoord på udlån. I denne sæson er han fortsat med at banke mål ind. Tre mål i lige så mange kampe er det blevet til.

Fremover bliver det så Cremonese, der får glæde af hans evner foran kassen, når de skal forsøge at sikre sig endnu en sæson i Serie A.

Sommerens 20 største transfers i fodbold - klik her og se mere.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.