• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Victor Risager

Tidligere Superliga-profil skriver med ny klub

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Den tidligere FC Midtjylland- og OB-spiller fortsætter karrieren i det finske.

Af Victor Risager

Han nåede 172 kampe for FC Midtjylland og har også optrådt 56 kampe for OB på dansk jord, men i de seneste otte måneder har midtbanespilleren Izunna Uzochukwu stået uden kontrakt, efter at han forlod norske Aalseunds BK.

Det er der nu blevet ændret på.

31-årige Izunna Uzochukwu har således fået fremtiden på plads og har skrevet under på en aftale med FC Honka, der gør sig i den bedste finske række.

- Jeg ved ikke meget om finsk fodbold, men jeg har set FC Honkas kampe. Jeg har dog spillet i andre nordiske lande, og jeg mener, at fodbold i Finland ikke er så anderledes, siger den nigerianske midtbanekriger til klubbens hjemmeside om skiftet.

Hvis FC Honka lyder bekendt, er det måske, fordi klubben sidste sommer spillede mod AGF i kvalifikationen til Europa League. Her vandt århusianerne med hele 5-2 på hjemmebane og sendte FC Honka ud.

Med skiftet til finsk fodbold vender Izunna Uzochukwu ikke “hjem” til dansk fodbold i denne omgang, selvom han i forbindelse med bruddet med Aalesunds BK i januar åbnede for det.

- Det er ikke sådan, at jeg bare skal finde en ny klub i Danmark, men hvis jeg får et godt tilbud fra en dansk klub, så tager jeg det. Jeg vil selvfølgelig gerne være tæt på min familie, men jeg er åben for alt og har ikke nogen decideret førsteprioritet. Jeg tager det bedste tilbud, jeg får, og det må for min skyld gerne være i Danmark, men jeg er også klar på udlandet, sagde Izunna Uzochukwu til tipsbladet.dk dengang.

Den tidligere FCM- og OB-profil har også været forbi Rusland og Kina i karrieren. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020