Video : Tipsbladet
Generelle

Tidligere Superliga-topscorer træner i divisionsklub: Må se, om jeg kan bruges

Thomas Dalgaard, Superliga-topscorer for syv år siden, træner med i Skive IK. Han ved ikke, om det bliver til mere end det.

Selv om han har rundet de 36, er Thomas Dalgaard måske ikke helt færdig med topfodbolden. Den tidligere Superliga-topscorer træner i hvert fald med i Skive IK, skriver Skive Folkeblad.

Dalgaard trappede ellers ned, da han forlod netop Skive i 2018. Først hos Silkeborg KFUM i Danmarksserien og senere hos VSK Aarhus i 2. division. I efteråret 2020 vendte han så tilbage til Skive; primært for andetholdet men fik også to indhop for førsteholdet i 1. division.

Læs også:Tidligere Superliga-topscorer vælger at spille for Skives B-hold

Det er netop førsteholdet, han træner med i øjeblikket, men hovedpersonen er usikker på, hvad foråret bringer rent fodboldmæssigt.

- Det ved jeg faktisk ikke. Nu træner jeg lidt her og sparrer lidt med angriberne. Så må vi se, hvad der sker, og om jeg kan bruges lidt, siger Thomas Dalgaard med et smil til Skive Folkeblad.

Læs også:Danmarksserie-klub fortsætter oprustning: Henter mangeårig Superliga-spiller

Holdet har brug for al den hjælp, det kan få. Skive ligger klart sidst i 1. division med syv point for 16 kampe. Der er syv point op til Vendsyssl FF på den 10. plads, der i sidste ende betyder redning.

Spørgsmålet er selvfølgelig, om Dalgaard stadig har benene til at gøre en forskel. Det er snart syv år, siden han med 17 mål blev topscorer i Superligaen - endda for Viborg FF, der rykkede ud den sæson.

Målene sikrede dog Dalgaard et skifte til Heerenveen i Holland, hvilket aldrig blev nogen succes. Så først lejede klubben ham ud til OB, og siden skiftede Dalgaard til SønderjyskE.

Læs også:Tidligere Superliga-topscorer skal spille Danmarksserie

Læs også:Tim Prica er ikke alene: Her er 10 historiske mareridtsdebuter

Læs også:Naboklub på rov i Silkeborg IF: Henter fem U19-spillere