Video : Tipsbladet
Generelle

Træner indkasserer over 200 mio. efter fyring

Marcelo Gallardo er færdig i den saudiarabiske klub Al-Ittihad efter mindre end et år i klubben, men argentineren kan glæde sig over en voldsom kompensation efter hans fyring.

Rent sportsligt var det en skuffende omgang, men Marcelo Gallardo fortryder nok alligevel næppe, at han i november valgte at blive cheftræner for Al-Ittihad. 

Ifølge Marca koster det nemlig den saudiarabiske klub omtrent 208 millioner kroner, at man for nogle uger siden valgte at fyre Marcelo Gallardo. 

Den 48-årige argentiner havde nemlig en kontrakt med Al-Ittihad frem til sommeren 2025, og den saudiarabiske klub skal betale den fulde løn til Marcelo Gallardo og hele argentinerens stab i den resterende del af kontrakten. 

Al-Ittihad valgte i maj at fyre Marcelo Gallardo efter et 5-0-nederlag til Steven Gerrards Al-Ettifaq. Et nederlag, der efterlod Al-Ittihad uden chancer for at kvalificere sig til den asiatiske udgave af Champions League. 

Trods beslutningen om at fyre Marcelo Gallardo var Al-Ittihad dog nødt til at spille sæsonen til ende med argentineren, da parterne ikke kunne blive enige om et økonomisk kompromis. 

Ifølge Marca har Marcelo Gallardo dog ikke vist nogen villighed til at eftergive en del af sin løn, og dermed må Al-Ittihad altså nu punge ud. 

På trods af en trup med stjerner som Karim Benzema, N'Golo Kanté og Fabinho måtte Al-Ittihad i den forgangne sæson nøjes med en femteplads i den saudiarabiske liga.