• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Lucas Andersens skifte til Ajax er endnu ikke på plads, og kontraktpapirene behandles i øjeblikket af det internationale fodboldforbund FIFA.

Af Ronni Vester

Lucas Andersens drømmeskifte til Ajax kom endelig på plads på transfervinduets sidste dag, men nu er der opstået tvivl om kontraktens gyldighed. Det er nemlig ikke tilladt for spillere under 18 år at skifte så sent i et transfervindue, som tilfældet var med Lucas Andersens, og derfor undersøges kontrakten i øjeblikket af FIFA.

Det er specielt kontraktens længde, der er problemet, eftersom Lucas Andersen ikke fylder 18 år før den 13. september, men hovedpersonen selv håber på en snarlig afgørelse.

- Jeg regner da helt sikkert med, at aftalen går i orden. Men næppe før engang i slutningen af næste uge, når jeg har første træningsdag dernede. Jeg håber på en kontrakt, der er tre år eller længere, siger Lucas Andersen til sporten.dk.

Kontraktens længde var da heller ikke nævnt i den pressemeddelelse, som AaB sendte ud, efter at skiftet var en realitet, og det har der altså været en god grund til.

Superliga

Mere Superliga

Fokus