Video : Tipsbladet
Generelle

Uheldig Dolberg har igen haft indbrud

Endnu engang har Kasper Dolberg mistet et dyrt ur.

Hvis Kasper Dolberg nogle gange går og føler sig en lille smule uheldig, så forstår man godt hvorfor.

Danskeren har nemlig flere gange været udsat for tyveri i nyere tid, og også i år har han været uheldig. 

For tilbage i april blev der begået indbrud i en af hans lejligheder i Aarhus, hvor to tyve stjal forskellige ting, heriblandt et Hublot-ur med en Ajax-urskive, som Dolberg fik, dengang han var med til at vinde det 34. hollandske mesterskab med Ajax. Det skriver B.T.

Lige nu er værdien af uret ikke fastlagt, men mon ikke det er oppe i den dyre ende, når det kommer til værdisætning. Uret er speciallavet, og Hublot er et af de finere mærker.

Til gengæld står det klart, at to mænd på henholdsvis 26 og 27 år i denne uge er blevet anholdt og sigtet for indbruddet. De blev fremsat i grundlovsforhør ved byretten i Lyngby i onsdags.

B.T fik fat på Kasper Dolberg for at høre ham om, hvorvidt han er bekendt med, at de to gerningsmænd er blevet anholdt, men den danske bomber ville ikke sige noget.

- Det har jeg ikke nogen kommentarer til. Desværre. Det håber jeg er o.k., siger han til avisen.

Som nævnt har Kasper Dolberg været uheldig med tyveri de seneste år. Tilbage i 2019 fik han stjålet et ur til en værdi af over en halv million kroner af en 18-årig holdkammerat i Nice, som stjal det i et pengeskab i klubbens omklædningsrum. Dolberg fik dog pengene tilbage, og holdkammeraten blev fyret i klubben.

Året efter var den så gal igen, da Kasper Dolbergs Porsche med nøgler til hjemmet blev stjålet i Nices lufthavn. Her fik han også stjålet 15.000 kroner og flere telefoner. 

Kasper Dolberg har ingen kommentar til, om det stjålne Hublot-ur er samme ur, som hans tidligere holdkammerat stjal i 2019.