Generelle Lars Gram-Hanssen

Van Gaal er bekymret over PSG-stjernes situation

Foto: Getty Images

Louis van Gaal er ikke specielt begejstret for, at Georginio Wijnaldum på det seneste er gledet ud af Paris Saint-Germains startopstilling.

Af Lars Gram-Hanssen

Georginio Wijnaldum er en af de helt store profiler på Hollands landshold, men i Paris Saint-Germain har den tidligere Liverpool-stjerne varmet bænken en del på det seneste. 

I de seneste tre kampe mod Montpellier, Manchester City og Rennes har den 30-årige Wijnaldum således blot fået sammenlagt 35 minutter på banen, idet Mauricio Pochettino har foretrukket folk som Marco Verratti, Idrissa Gueye, Ander Herrera og Leandro Paredes. 

Og forud for Hollands VM-kvalifikationskampe mod Letland og Gibraltar har landstræner Louis van Gaal da også givet udtryk for, at Wijnaldums situation ikke er den mest betryggende, med tanke på, at der er VM om lidt over et år.

- Jeg er bekymret, og jeg talte om det, da han var samlet med de øvrige spillere i landsholdslejren. Alarmklokkerne er ikke begyndt at ringe endnu, jeg har fortsat tillid til ham og andre spillere i hans situation. Men nu, hvor han er kommet tilbage fra en skade, er han nødt til at spille, lyder det således, ifølge Tuttomercatoweb, fra Louis van Gaal.

Holland ligger aktuelt på førstepladsen i pulje G, selvom hollænderne indledte VM-kvalifikationen med et 4-2-nederlag til Tyrkiet. Holland har dog kun to point ned til tyrkerne, der ligger på tredjepladsen, mens Norge indtager andenpladsen med samme antal point som Holland.