• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Anders Dehn

Vejle forsøgte at hente tidligere AGF'er - nu skifter han til Cypern

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Aleksandar Jovanovic fortsætter karrieren i cypriotiske Apollon Limassol. Han sagde nej til Vejle Boldklub tidligere i transfervinduet.

Af Anders Dehn

Den tidligere AGF-målmand Aleksandar Jovanovic har fundet ny klub. Han skifter spanske Huesca, som købte ham i AGF for to år siden, ud med Apollon Limassol. Det fortæller den cypriotiske klub på sin hjemmeside.

Endnu mangler en række formalia, og Jovanovic forventes ifølge Apollon at ankomme på Cypern i løbet af de kommende dage. Der skal han gennemgå lægetjek, før kontrakten kan endegyldigt underskrives.

Læs også:Avis: Vejle forsøgte at hente tidligere AGF-spiller

Dermed ser Jovanovic ud til at have fundet en ny permanent base, efter han tilbragte hele den seneste sæson på udleje. Først var han tilbage i AGF i efteråret, og i foråret sendte Huesca ham til Deportivo La Coruña. Han nåede dog kun en enkelt kamp for sidstnævnte.

Aleksandar Jovanovic har i det hele taget ikke spillet meget, siden han forlod AGF i sommeren 2018. Han begyndte som fast mand i Huesca, men mistede sin plads, inden efterårssæsonen var omme. Den genvandt han aldrig.

Læs også:Tidligere AGF-keeper: Er blevet kontaktet af to Superliga-klubber

I går skrev B.T., at Jovanovic kunne have vendt tilbage til Superligaen forud for denne sæson. Ifølge avisen var Vejle Boldklub i kontakt med den serbiske målmand, men han takkede nej.

Nu kommer han i stedet til Apollon Limassol, der ligger på fjerdepladsen i den cypriotiske liga. Der er dog kun spillet tre runder af den nuværende sæson.

Læs også:Tidligere AGF-keeper skifter til spansk traditionsklub

Læs også:12 vilde Superliga-rekorder der ikke bliver slået foreløbigt

---------------------------

Se FC København i den afgørende Europa League-playoff mod HNK Rijeka på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus