• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

Tidligere AGF-keeper: Er blevet kontaktet af to Superliga-klubber

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Aleksander Jovanovic er på klubjagt og har ifølge eget udsagn hørt fra et par Superliga-klubber for nylig.

Af Victor Risager

Aleksandar Jovanovic kan skifte klub denne sommer, og to Superliga-klubber har allerede vist interesse for den tidligere AGF-keeper. Det siger han selv til morethanaclub.dk.

AGF solgte den serbiske målmand i sommeren 2018 til Huesca i Spanien, men opholdet i det spanske har ikke været en ubetinget succes hidtil. Det blev blot til 12 kampe i hans første sæson for klubben, mens han i den netop overståede sæson var udlejet ad to omgange - først til AGF i efteråret og derefter til Deportivo La Coruna i foråret.

Læs også:Solbakken: Tesfaye vil føle sig som Danmarks største fjols, når han vågner

Heller ikke i den kommende sæson har Aleksandar Jovanovic udsigt til spilletid hos Huesca, og af den grund er han nu på udkig efter en ny klub. Og der er interesse fra flere steder i Europa, afslører han.

- Der er interesse i mig flere steder fra bl.a. Spanien, Tyrkiet og i de seneste dage er jeg blevet kontaktet af to Superliga-klubber. Jeg træffer nok en endelig beslutning inden for de næste 15 dage, da jeg gerne vil færdiggøre pre-season med mit hold, siger Alexandar Jovanovic til morethanaclub.dk.

Læs også:Blog: FCK sætter overliggeren højt for Superliga-rivalerne

Da han var udlejet til AGF i efteråret, blev det kun til syv kampe, og til sidst var den serbiske keeper helt ude af cheftræner David Nielsens trup. Men til trods for det skuffende ophold i efteråret, vil han på ingen måde afvise et comeback til AGF.

AGF hentede i sin tid Aleksandar Jovanovic, der nu er 27 år, i Radnicki Nis i Serbien, og han står noteret for i alt 80 kampe for århusianerne.  

Læs også:Kun 25 år: Vendsyssel-angriber stopper karrieren efter skadesproblemer

Læs også:Medier: Göztepe vil have Mikkel Kirkeskov

---------------------------

Se OB - FC Nordsjælland og Randers - AGF i weekendens Superliga på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus