• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle clbold.dk

Vilde tal: Så dårlig er Cristiano Ronaldos frisparks-statistik

Foto: Getty Images

Cristiano Ronaldo har endnu ikke scoret på frispark siden skiftet til Juventus, og han ligger i toppen af en kedelig statistik

Af clbold.dk

På papiret havde Cristiano Ronaldo en fin debutsæson i Juventus, hvor han både vandt det italienske mesterskab og prisen som årets spiller i Serie A. 

Alligevel må den portugisiske superstjerne se sig selv på toppen af en liste, han ellers har været vant til at ligge i den modsatte ende af.

Tidligere var Cristiano Ronaldo uhyggeligt træfsikker, når et frispark lå inden for skudafstand, men i den sidste tid i Real Madrid fik han gradvist mere svært ved at omsætte frisparkene til mål. Og de tendenser må man sige, at han har taget med til italien.

Ronaldo overtog straks efter sit skifte tjansen som fast frisparksskytte for Juventus, men efter mere end et år i klubben har han på 24 forsøg på fordel på Serie A og Champions League stadig ikke formået at sende et eneste i nettet. Det viser en opgørelse lavet af den spanske avis Ultimo Uomo.

Af de 24 forsøg er hele 15 styks gået direkte i muren, mens to er gået forbi mål. Kun syv har rent faktisk sendt modstanderens mål på arbejde, hvilket er langt fra tallene under velmagtsdagene i Real Madrid og Manchester United, hvor han scorede henholdsvis 33 og 13 gange direkte på frispark.

Endnu værre bliver det, hvis man kigger isoleret på Serie A. Her har han haft 18 forsøg uden succes, hvilket gør ham til den næstdårligste i Serie A, kun 'overgået' af Frosinones Camillo Ciano, som i sidste sæson havde hele 21 forfejlede forsøg alene i Serie A. 

Juventus råder ellers over habile frisparksskytter i folk som Paolo Dybala og Miralem Pjanić, så det store spørgsmål er, om og hvornår Juventus-træner Maurizio Sarri trodser Cristiano Ronaldo og giver tjansen videre. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling

Superliga

Mere Superliga

Fokus