• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Lars Gram-Hanssen

Zlatan om Eriksens afløser: Udnyttede en tragedie

Foto: Getty Images

Ifølge Zlatan Ibrahimovic havde den tidligere Milan-profil Hakan Calhanoglu absolut ingen tilbud på hånden inden Christian Eriksens hjertestop, der åbnede døren for et skifte til Inter.

Af Lars Gram-Hanssen

Zlatan Ibrahimovic og Hakan Calhanoglu var holdkammerater i halvanden sæson, inden tyrkeren i sommer forlod Milan til fordel for Inter. 

Mestrene havde således brug for en teknisk stærk midtbanespiller efter Christian Eriksens kollaps, og i sin nye selvbiografi 'Adrenalina' har Zlatan Ibrahimovic nu kommenteret Calhanoglus skifte til naborivalerne. 

- Vi er nødt til at takke ham for det, han har gjort for os, og vi ønsker ham det bedste for fremtiden. Det lyder skidt, men Calhanoglu udnyttede en tragisk situation, lyder det således, ifølge Goal, fra Ibrahimovic i bogen. 

- Eriksen blev ramt af et hjertestop, så Inter havde brug for en spiller på hans position. Der åbnede sig en dør for Calhanoglu. Inden da havde han ingen tilbud, hverken fra Inter eller nogen andre.

Hakan Calhanoglu er kommet ganske fint fra land i Inter, hvor tyrkeren blandt andet har scoret fire mål i Milano-klubbens seneste fem ligakampe. 

Senest scorede tyrkeren direkte på hjørnespark i lørdagens 3-0-sejr over José Mourinhos Roma-mandskab. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020