• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
La Liga Obaida El-Itr

Alt er på plads: Superstjerne præsenteres snart

Foto: Getty Images

Spanske Marca skriver, at Borussia Dortmund-profilen Jude Bellingham bliver præsenteret i Real Madrid næste uge.

Af Obaida El-Itr

Jude Bellingham havde nok håbet på at forlade Borussia Dortmund med en Bundesliga-titel i bagagen, men lørdag aften missede hjemmeholdet den gyldne mulighed, da man på hjemmebane tabte til Mainz og forærede guldet til Bayern, som vandt i Köln.

Den engelske landsholdsspiller kom ikke på banen mod Mainz grundet en skade, og det kan meget vel være, at midtbanespilleren har spillet sin sidste kamp i Dortmund-trøjen.

Ifølge en række medier, herunder Marca og AS, har Real Madrid og Bundesliga-klubben indgået en aftale. La Liga-klubben forventes at betale 100 millioner euro, svarende til cirka 750 millioner kroner for Bellingham, som kommer til at skrive under på en seksårig kontrakt.

Det er angiveligt kun bonusserne, der mangler at forhandles på plads, og det er gjort vil englænderen blive præsenteret i Real Madrid. Marca skriver, at hovedstadsklubben allerede i næste uge vil præsentere spilleren.

Præsident Florentino Perez og co. har ventet på, at Bundesliga-sæsonen skulle slutte.

En lang række Premier League-klubber blev meldt interesserede i Bellingham, herunder Manchester United, Manchester City og Liverpool, men det ser altså ud til, at Bundesliga-stjernen flytter til Madrid.

Bellingham står i indeværende sæson noteret for 42 kampe med 14 mål og syv assists til følge.