• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
La Liga Lars Gram-Hanssen

Ancelotti bekræfter: Stor stjerne ønsker transfer

Foto: Getty Images

Carlo Ancelotti har fredag bekræftet, at Casemiro ønsker at forlade Real Madrid.

Af Lars Gram-Hanssen

Casemiro er i de seneste dage blevet rygtet til Manchester United, og på et pressemøde fredag har Carlo Ancelotti meddelt, at brasilianeren nu ønsker en transfer.

- Jeg talte med ham i morges. Han ønsker en ny udfordring, en ny mulighed. Klubben anerkender ham for det, han har præsteret, og for den person, han er. Der er forhandlinger. Intet er officielt, mens han ønske om et skifte er klart. Hvis der opstår enighed, så har vi ressourcerne til at erstatte ham, lød der således, ifølge Marca, fra Carlo Ancelotti. 

- Jeg har ikke forsøgt at overtale ham til at blive. Jeg har talt meget med ham. Jeg har stor respekt for ham, han har hjulpet os meget. Når man lytter til hans ønske, så er der ingen vej tilbage. Det må man tage til efterretning. Jeg ved ikke, hvad der kommer til at ske i de næste timer. Om han bliver eller ej. Hvis han ikke bliver, så vil jeg sende ham en stor tak for det, han har leveret her. 

Real Madrid møder Celta Vigo i morgen, og her forventer Ancelotti ikke at have Casemiro med. 

- Det normale vil være, hvis forhandlingerne fortsætter, at han ikke rejser med til Vigo. Vi har andre løsninger. Tchouaméni er en af de bedste midtbanespillere. Toni Kroos er også en mulighed, ligesom i min anden sæson her i klubben. Vi har Camavinga, der spillede der i sidste sæson, siger Ancelotti. 

Carlo Ancelotti understreger endvidere, at alle i Real Madrid har respekt for Casemiros ønske om at prøve noget nyt i karrieren. 

Sommerens 20 største transfers i fodbold - klik her og se mere.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.