Video : Tipsbladet
La Liga

Avis: De Jong og agent er rasende på Barcelona

Ifølge den spanske avis Marca er der lagt op til et hastemøde mellem Frenkie de Jong og Barcelona, hvor midtbanespilleren kræver at få klarhed om sin situation.

Frenkie de Jong genoptager i dag træningen i Barcelona efter endt sommerferie, men hollænderens situation i den catalanske storklub fremstår kompliceret. 

Sådan lyder det nu fra den spanske avis Marca, der skriver, at Barcelona fortsat ønsker at sælge Frenkie de Jong, mens midtbanespilleren selv ønsker at blive. 

- Der vil blive arrangeret et hastemøde mellem parterne, nu hvor spilleren er tilbage i Barcelona. Spilleren og hans agent, Ali Dursun, ønsker få at vide direke, hvad klubbens standpunkt er. De er meget vrede over den måde, som bestyrelsen har håndteret sagen. De bryder sig ikke om, at nyheder om forhandlingerne med United er blevet lækket, samt at detaljerne i spillerens kontrakt er blevet afsløret. De mistænker endda, at der køres en propagandakampagne mod den hollandske midtbanespiller, skriver Marca således. 

Fra Barcelonas side har man ikke hensigt om at ændre kurs, forlyder det. 

- Den catalanske storklub er meget tydelig i forhold til deres standpunkt, og de har ikke tænkt sig at give sig. Deres første udspil vil være at bede om en markant lønnedgang, idet spilleren står til at få udbetalt 21 millioner euro i næste sæson og 28 millioner euro i sæsonen efter. Dertil kommer diverse bonusser, som er afhængige af det antal kampe, spilleren opnår. Klubben befinder sig midt i en større omstrukturering, skriver Marca således. 

Ifølge Marca er Barcelonas plan at sælge Frenkie de Jong, såfremt hollænderen ikke accepterer en lønnedgang. Det kan dog blive svært at sælge spilleren, der angiveligt ikke har lyst til at skifte væk. 

Ifølge den engelske avis The Telegraph er Manchester United stadig optimistiske i forhold til at hente Frenkie de Jong denne sommer. Ifølge avisen er den primære udfordring i øjeblikket, at Barcelona skylder hollænderen omtrent 150 millioner kroner i løn. 

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Sommerpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.