La Liga Lars Gram-Hanssen

Barca-profil ser Benzema som Ballon d'Or-vinder

Foto: Getty Images

Dani Alves mener, at det vil være fortjent, hvis Karim Benzema snupper Ballon d'Or-prisen til efteråret.

Af Lars Gram-Hanssen

Der er normalt ikke det varmeste forhold mellem FC Barcelona og Real Madrid, men på trods af rivaliseringen mellem de to spanske storklubber vil Dani Alves ikke lægge skjul på, at Karim Benzema er en værdig vinder af Ballon d'Or-prisen i år. 

- Han har fortjent den, for han har taget Real Madrid til et sted, hvor de, både spillemæssigt og i andre aspekter, ikke var før. Han har trukket dem frem, så han fortjener det, lyder det således, ifølge Football Espana

Dani Alves har fået masser af spilletid siden sin retur til FC Barcelona i januar, men den 39-årige brasilianer ved stadig ikke, om han også skal spille for den catalanske storklub i næste sæson.

- Jeg giver den fuld skrue hver dag, uden at kigge fremad, for jeg ved ikke, hvad der kommer til at ske. Det er dog sandt, at jeg gerne vil fortsætte her, for jeg føler mig hjemme her. Jeg er i klubben og på det hold, som jeg har kæmpet i fem år for at komme tilbage til. Og jeg mener, at jeg fortsat har noget at bidrage med. Men det afhænger ikke af mig.

Dani Alves har spillet 13 kampe for FC Barcelona siden sin retur til Camp Nou.