Foto: IMAGO
La Liga

Barcas hovedpine: For mange på Christensens plads

Der er lagt op til sommersalg i Barcelona, hvor den helt store vare vil være midterforsvarere.

FC Barcelona er for tiden hårdt ramt af skader. I deres seneste kamp mod Alaves sad otte spillere ude med skade, som var medvirkende til, at danske Andreas Christensen fik en plads på midtbanen.

Men når holdet er skadesfrit, og man tager et kig på, hvordan det er sat sammen, så har de et stort overskud af midterforsvarere, som blandt tæller førnævnte dansker. I den catalanske sportsavis Sport bliver det beskrevret som en 'overbooking'.

I alt har de til sommer syv til rådighed, som foruden 'AC' er Koundé, Araujo, Iñigo Martínez og den blot 17-årige Cubarsi, der på det seneste har spillet på Christensens plads.

Derudover er der udsigt til, at får både Eric Garcia og Lenglet tilbage fra lejeophold, og dermed vil man have hele syv spillere i truppen, der vil være i stand til at spille i de centrale forsvar for storklubben.

Førnævnte avis nævner dog, at Lenglet eksempelvis har spillet så godt for Aston Villa i denne sæson, at der vil være mulighed for at sælge ham til sommer. For Garcias vedkommende har hans ophold i Girona været så godt, at det sagtens kan blive forlænget, bemærkes det.

Det efterlader klubben med de fem spillere, som de har nu, og Andreas Christensen bliver i den forbindelse nævnt som et muligt salgsobjekt, hvor der også vil være mulighed for at tjene godt på ham, da han kom på en fri transfer i sommeren 2022.

Dog er han ifølge Tipsbladets oplysninger ikke en spiller, der nogen steder til sommer.

Derfor peger det over på spillere som Koundé og Araujo, der skulle have 'et stort marked', hvor sidstnævnte på det seneste er blevet sat særdeles meget i forbindelse med et skifte til Bayern München, hvor Barca selv kæmper for at holde ham, forlyder det.