Video : Tipsbladet
La Liga

Braithwaite i skammekrogen: Nægter at bruge ham

Espanyols cheftræner lod Martin Braithwaite se til fra bænken i hele lørdagens testkamp.

Martin Braithwaite tiltrak en del fokus, da han tidligere på ugen forlod klubbens træningslejr i Marbella. Han vendte dog tilbage, men det stod klart, at tilliden til den danske landsholdsspiller var væk.

Det kunne man også se ved deres testkamp lørdag mod Al Wakrah, som var den sidste i deres træningslejr. Her var det med Braithwaite i skammekrogen, oplyser den Barcelona-baserede sportsavis Mundo Deportivo.

I løbet af hele kampen måtte danskeren sidde på bænken, som var en beslutning af cheftræner Luis Garcia, melder avisen. 

Dermed er det ikke rare dage for Braithwaite for tiden, som ikke ligefrem er blevet modtaget med åbne arme, da han valgte at vende tilbage til holdet - og det vil nu være interessant at se, hvornår træneren lader ham spille igen.

Martin Braithwaite kom til klubben for et år siden fra FC Barcelona, hvor han mere eller mindre var blevet frosset ud til at flytte væk fra klubben. Nu kan et nyt skifte være på vej, da Espanyol også har den skæbne, at de i den kommende sæson skal spille i den næstbedste række.

Selv har danskeren tidligere på sommeren peget på, at der ikke ville være mangel på interesserede klubber.

- Jeg har haft en sindssygt god sæson, så selvfølgelig er der ingen tvivl om, at en masse klubber vil være interesserede i mig. Jeg har ikke givet det mange tanker, for jeg respekterer klubben og præsidenten, som tog godt imod mig fra starten, lød det til Tipsbladet i midten af juni.

Der er desuden kommet et billede frem, som viser, at Braithwaite er isoleret på træningslejren. Se mere om det her.