Video : Tipsbladet
La Liga

Braithwaite kan gå gratis: Har hyret stjerneagent

Martin Braithwaite kan forlade Espanyol denne sommer og har i den forbindelse hyret en af verdens mest prominente agenter.

Martin Braithwaite er netop rykket op i La Liga med Espanyol, og den bedrift havde den danske angriber en kæmpe andel i.

Således blev han topscorer i La Liga 2 med 22 mål i sæsonen. Det er fire flere end nummer to på listen.

Men om Espanyol så også får gavn af deres stjernespiller i den bedste spanske række, det er et meget stort og åbent spørgsmål.

Også selv om Espanyol har et år endnu i kontrakten med deres farlige bomber.

Ifølge Tipsbladets oplysninger har Martin Braithwaite nemlig en klausul i sin kontrakt, så han indtil 15. juli kan skifte væk fra Espanyol transferfrit.

Samtidig har han ifølge Tipsbladets kilder slået pjalterne sammen med én af de mest prominente agenter i verden i Pini Zahavi.

Pini Zahavi har i øjeblikket stjernenavne som Robert Lewandowski, Christopher Nkunku og Jonathan Tah i stalden.

Og altså Martin Braithwaite, som står i en yderst gunstig situation som topscorer i La Liga 2 og fri på markedet i de næste uger.

Ifølge Tipsbladets oplysninger er Espanyol klar til at forlænge kontrakten, og så er der alle de andre klubber, som i januar blev meldt interesserede i ham af internationale medier.

Det gælder klubber som PAOK, Valencia, Chelsea og AC Milan samt tilbud fra stinkende rige Saudi Arabien.

Martin Braithwaite er godt nok sendt på ferie nu efter en meget vellykket sæson, men telefonen vil med garanti være fyldt med opkald og beskeder.

Sådan må det være, når et stykke dansk topscorer fra den næstbedste række i Spanien er fri på transfermarkedet.