Video : Tipsbladet
La Liga

Det nærmer sig: Barca planlægger AC-præsentation

Det kan blive én af to dage i næste uge, at Andreas Christensen bliver vist frem i Barcelona.

FC Barcelona har med deres seneste kapitalindsprøjning på 1,5 milliarder kroner fået sat gang i deres økonomiske genopretningsplan. Det betyder også, at de kan begynde at koncentrere sig om at tage imod den danske landsholdsspiller Andreas Christensen.

Forsvarsspilleren har i månedsvis været meldt på vej til klubben, og han har da også allerede taget afsked med Chelsea. Nu ser det ud til, at Barcelona er ved at have deres præsentation af ham på plads. Det skriver den catalanske sportsavis Sport.

Det samme gælder også for Milan-spilleren Franck Kessie, der ligesom danske 'AC' har kontraktudløb denne torsdag. Midtbanespilleren forventes at skulle præsenteres i næste uge om torsdagen.

Mere svævende er det for Christensen, som enten skal vises frem tirsdag eller lørdag i næste uge. 

Om ikke andet står det klart, at de to spillere forventes at være med 11. juli, hvor de starter med at træne sammen med deres nye holdkammerater. Her vil der også være et lægetjek af de to spillere.

Allerede mandag vil opstarten begynde for de øvrige spillere, mens de venter på, at de to andre får vist deres nummer frem for fansene.

Grundet de økonomiske udfordringer i Barcelona har der også været meldinger ude om, at Andreas Christensen har været nødt til at få rettet sin kontrakt med catalanerne til. Læs mere om det her.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Sommerpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.