Video : Tipsbladet
La Liga

Dyrt FC Barcelona-indkøb utilfreds med Xavi

FC Barcelonas dyre januarindkøb Vitor Roque er tilsyneladende ikke helt tilfreds med den behandling, han får af Xavi, og nu åbner agenten også for et sommerskifte.

Det brasilianske stortalent Vitor Roque kom til FC Barcelona i januar, seks måneder før oprindeligt planlagt, men opholdet i den spanske storklub har ikke været nogen ubetinget succes hidtil.

Kun 310 minutter er det blevet til for angriberen, som Barcelona betalte godt 300 millioner kroner for og udstyrede med en kontrakt til sommeren 2031.

Og nu forlyder det, at Vitor Roque ikke er tilfreds med situationen, særligt forholdet med Xavi.

Mundo Deportivo skriver søndag, at den 19-årige brasilianer er meget påvirket af situationen og ikke forstår, hvorfor han ikke har fået flere chancer.

Samtidig forlyder det ifølge mediet fra spillerens side, at kommunikationen mellem Xavi og ham er noget nær ikke-eksisterende. Cheftræneren taler angiveligt knap nok med spilleren, og Vitor Roque føler derfor, at det er svært at spille sig tættere på holdet.

Det udsagn kan efter sigende ikke genkendes af trænerstaben, der tidligere har lavet en video for at vise, hvad han skal forbedre, skriver Mundo Deportivo. 

Agent er utilfreds
Spillerens agent, Andre Cury, har også givet et interview med RAC1 søndag aften, og her lægger han ikke skjul på, at Vitor Roques situation ikke huer dem.

- Vitor Roque skal have flere minutter, og ingen forstår, hvorfor træneren ikke giver ham dem, siger agenten.

Samtidig afviser Andre Cury alle rygter om, at Vitor Roque kunne blive udlejet for næste sommer. Der er kun to muligheder for angriberen: At blive i Barcelona eller at blive solgt.

- Hvis klubben ikke giver plads til Vitor, må vi desværre tage en snak med klubben for at finde en løsning. Et udleje en ung dreng kan ende med at skade ham, fordi han går til en anden klub, der ikke ejer ham og ikke har nogen interesse i at tage sig af ham. Det er meget farligt for drengens karriere.

- Det bedste er at blive i Barça, men hvis han ikke kan blive, vil vi arbejde på at få ham til at skifte permanent. Men vi valgte at komme til Barça billigt trods tilbud, siger han.

Vitor Roque, 19 år, står noteret for to mål for FC Barcelona, men har ikke spillet siden 13. april.