Video : Tipsbladet
La Liga

Barcelona overvejer omkamp mod Real Madrid

Efter søndagens hændelser udelukker Barcelona-præsident Joan Laporta ikke, at de vil gå efter at få spillet El Clasico om.

Under Barcelonas møde med Real Madrid søndag aften var der en række hændelser, som bestemt ikke gik førstnævntes vej. Det var, at Lucas Vazquez fik et straffespark, at Fermin ikke fik et, og at de ikke fik målet ved Lamine Yamals forsøg, som fra nogle vinkler kunne se ud til at være inde.

Efter kampen har Barcas klubpræsident Joan Laporta været ude og lufte sin utilfredshed. Det berettter den catalanske sportsavis Sport.

Særligt det, som ikke blev til et mål fra Lamine Yamals side var han godt træt af, hvor han slår fast, at de gerne vil have sikkerhed om, hvad der skete, og derfor har han bedt om at få al video- og lydoptagelser af situationen fra det spanske dommerudvalg.

Hvis det viser sig, at der er noget at komme efter her, så vil Barcelona-præsidenten gå efter, at de kan få en omkamp.

- Hvis klubben efter gennemgang af denne dokumentation mener, at der blev begået en fejl i vurderingen af situationen, vil vi sætte alle nødvendige procedurer i gang for at rette op på situationen, og vi udelukker ikke muligheden for retlige skridt, hvis det bekræftes, at det var et lovligt mål, siger han og fortsætter:

- Vi vil gå endnu længere og udelukker ikke at anmode om at få kampen spillet om, som det er sket i en europæisk kamp på grund af en fejl fra VAR, lyder det fra Joan Laporta.

Endelig peger han på, at der også var andre situationer i kampen, hvor dommeren 'på uforståelig vis undlod at bruge VAR'.

Kampen endte med en Real Madrid-sejr på 3-2, da Jude Bellingham i overtiden scorede sejrsmålet. Det betyder, at Real Madrid nu er 11 point foran med seks kampe tilbage. Dermed er de tre sejre fra mesterskabet.

Barcelona-målmand Ter Stegen har også været ude med kritik. Læs mere om det her.