La Liga Victor Risager

Medie: Fransk stjerne vælger Real Madrid

Foto: Getty Images

Real Madrid er angiveligt tæt på at hente fransk midtbanespiller for hele 600 millioner kroner.

Af Victor Risager

Det lykkedes ikke Real Madrid at lokke Kylian Mbappé til klubben denne sommer, og stjerneangriberen valgte i stedet at forlænge sin aftale med Paris Saint-Germain.

Men nu er en anden fransk stjerne angiveligt tæt på at skifte til den spanske hovedstadsklub. RMC Sport skriver, at midtbanespilleren Aurelien Tchouameni er meget tæt på et skifte fra AS Monaco til Real Madrid. 

22-årige Aurelien Tchouameni er fransk landsholdsspiller og ventes ifølge RMC Sport at koste knap 600 millioner, mens der også vil være diverse bonusser med i aftalen.

Mediet skriver også, at han så vil skrive under på en femårig aftale med Madrid-klubben.

I den netop overståede sæson har franskmanden været en stjerne på den defensive midtbane hos AS Monaco, og i længere tid har han været sat i forbindelse med storklubber som Liverpool, PSG, Manchester United og Real Madrid. Men han har valt Real Madrid som sin foretrukne destination, lyder det altså nu. 

Hvis handlen falder endegyldigt på plads, vil Aurelien Tchouameni skulle kæmpe med blandt andre Toni Kroos, Luka Modric, Casemiro, Federico Valverde og landsholdskollegaen Eduardo Camavinga om spilletid på midtbanen hos de spanske mestre.