• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
La Liga Lars Gram-Hanssen

Ny drejning: 'AC' er en af de nye chefer i Barça

Foto: Getty Images

Andreas Christensen har varmet bænken en del i Barcelona, men i den kommende tid kan danskeren se frem til en fremtrædende rolle.

Af Lars Gram-Hanssen

Andreas Christensen har ikke fået spilletid i La Liga siden den 21. august, men den danske landsholdsstjerne ser nu ud til at gå en bedre tid i møde. 

Sådan lyder det i hvert fald fra den spanske avis La Vanguardia, der skriver, at Eric Garcia og Andreas Christensen 'er de nye bosser i Barças bagkæde'. 

Barcelona er således hårdt ramt af skader forud for aftenens udekamp mod Mallorca, hvor Xavi derfor må sætte sin lid til Garcia og Christensen, der fungerede godt sammen under sommerens træningstur til USA.

- Barcelona er uden Koundé og Araujo, der blev skadede på deres landsholdsture, og Xavi må derfor i stedet kigge mod duoen bestående af catalaneren og danskeren, der gjorde det godt under sommerens træningstur, skriver La Vanguardia således. 

Ifølge La Vanguardia var planen ellers, at Koundé og Araujo skulle være Xavis foretrukne valg i denne sæson. 

- Barcelona hentede Koundé denne sommer og forlængede med Araujo, der fik en frikøbsklausul på en milliard euro, således at de to spillere, der begge er 23 år, kunne blive de nye chefer i forsvaret i mange år, skriver avisen således. 

Mens Araujo er blevet ramt af en længerevarende skade, så krydser Xavi angiveligt fingre for at have Jules Koundé klar til braget mod Real Madrid om to uger.