• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
La Liga Lars Gram-Hanssen

Piqué-stop forbedrer næppe situationen for 'AC'

Foto: Getty Images

Xavi har fredag åbnet op for, at Barcelona kan hente en ny midterforsvarer, efter at Gerard Piqué har valgt at indstille karrieren.

Af Lars Gram-Hanssen

Der kan være en ny rival på vej til Andreas Christensen i Barcelona. 

Sådan lyder det fra cheftræner Xavi, efter at Gerard Piqué torsdag meddelte, at han stopper karrieren efter lørdagens ligakamp mod Almeria. På et pressemøde fredag blev Xavi således spurgt, om det nu er en prioritet for Barcelona at hente en ny midterforsvarer. 

- Vi må se. Måske. Vi må se, hvad vores prioriteter er. Vi har stadig noget tid, så jeg kommer til at planlægge det med Mateu (Alemany, red.), præsidenten og Jordi Cruyff, lød svaret, ifølge AS, fra Xavi. 

Ifølge avisen Sport har Barcelona allerede udset sig den rette afløser for Gerard Piqué. Der skulle være tale om den spanske landsholdsspiller Iñigo Martínez, der tørner ud for Athletic Bilbao. Ifølge avisen gennemføres transferen dog formentlig først til sommer. 

Andreas Christensen har ikke været i aktion for Barcelona den seneste måned, hvor den danske landsholdsprofil har siddet ude i en måned. Andreas Christensen er dog tilbage på træningsbanen og forventes at kunne få en rolle i lørdagens opgør mod Almeria, hvor Gerard Piqué altså spiller karrierens sidste kamp.