Video : Tipsbladet
La Liga

Rygtet til FCN-søsterklub: Ramos forlader Sevilla

38-årige Sergio Ramos' tid i Sevilla er et overstået kapitel for denne omgang.

En del af den spanske legende Sergio Ramos' fremtid er mandag kommet på plads. I hvert fald, at han ikke skal spille videre for Sevilla, da han har kontraktudløb og nu skal finde sig en ny klub.

Det bekræfter den andalusiske klub på dens hjemmeside.

Dermed blev det kun til én sæson tilbage i barndomsklubben, og på tirsdag vil der blive taget afsked med Ramos ved en begivenhed, hvor klubbens præsident José María Del Nido Carrasco vil være til stede.

- Sergio Ramos har meddelt Sevilla, at han ikke vil fortsætte næste sæson i Nervión-klubben efter at have opfyldt sin drøm om at vende tilbage til klubben, hvor han blev udviklet som spiller og opnåede fuld international status, skriver klubben om ham.

I den seneste sæson blev det til 37 kampe for ham med syv kasser til følge. 

Der har været en del spekulationer om forsvarsspillerens fremtid, hvor det blandt andet har været fremme, at selveste FC Nordsjællands nye amerikanske søsterklub San Diego er interesserede i at få ham til klubben.

Det vil dog først være til nytår, at han kan spille for den nye MLS-klub, og dermed vil det store spørgsmål være, hvad han så skal lave i det halve år, mens han eventuelt skulle vente på at spille for dem.

Sergio Ramos kan desuden se tilbage på en karriere, hvor han har vundet VM én gang og EM to gange med Spanien samt Champions League fire gange med Real Madrid plus forskellige nationale trofæer.

Udover spanieren har også Juan Mata og Kevin de Bruyne oplevet at blive sat i forbindelse med FC Nordsjælland-søsterklubben.